با سلام
امروز قصد داریم بهترین نرم افزار های گرافیکی تا سال 2017 را به طور خلاصه و مفید در اختیار شما قرار دهیم:
فتوشاپ ( Photoshop )
کم تر کسی هست که اسم فتوشاپ را نشنیده باشد این نرم افزار که در راس نرم افزارهای گرافیکی است به دلیل کارایی بالایی که دارد جزو محبوب ترین نرم افزارها می باشد.
فتوشاپ که توسط شرکت ادبی Adobe برای سیستم عامل های windows و ios روانه بازار می شود دارای امکان زیاد می باشد و خیلی از فرمت های تصاویر را ساپورت می کند و خروجی می دهد. و فایل های خود این نرم افزار با فرمت PSD ذخیره می شود.
فتوشاپ بهترین نرم افزار برای تغییر در عکس می باشد که می توان انواع فیلتر ها ، تغییرات رنگ ، تغییرات اندازه ، تغییر فرمت ، سایه گذاری، روتوش ، Select و …. را روی تصاویر اعمال نمود.
از مزیت های مهم فتوشاپ لایه ای بودن آن است یعنی شما می توانید هر عکس ، متن یا به اصطلاح Object خود را در یک لایه قرار داده و به صورت جداگانه ادیت کرده و در انتها با هم تلفیق نمایید.
البته در ورژن های جدید این نرم افزار قابلیت سه بعدی اضافه شد که شما می توانید تصاویز حجم دار با آن نیز تولید نمایید.
به طور خلاصه می توان گفت برای هر گونه تغییر در تصویر بهترین نرم افزاری که می توانید از آن استفاده کنید فتوشاپ است.
ایلوستریتور ( Illustrator)
یکی دیگر از نرم افزار های قدرتمند ادوبی ایلوستریتور می باشد که مزیت این نرم افزار برداری بودن آن است یعنی می توان با آن عکس های وکتوری تولید نمود که ویژگی های این تصاویر این است که به علت برداری بودن آن که با معادلات ریاضی ساخته شده است.
هرچه روی آن زوم شود کیفیت آن کم نمی شود. معمولا از این برنامه بیشتر برای کشیدن تصاویر، کارتون ها، نمودارها، چارت ها و لوگو ها استفاده می کنند. از معایب تصاویر وکتور این است که کارتونی هستند و مثل تصاویر پیکسلی واقعی نیستند.
رقیب این نرم افزار کورل دراو ( Corel Draw ) می باشد که به علت این که این نرم افزار با فتوشاپ ارتباط بهتری دارد و می توان ادامه طراحی را از این نرم افزار وارد دیگری شد خیلی از طراحان این نرم افزار را ترجیح می دهند.
کورل دراو (Corel Draw)
شرکت کورل که یکی از بهترین شرکت های تولید نرم افزارهای گرافیکی می باشد رقابت تنگاتنگی با شرکت ادوبی دارد که خیلی از طراحان نرم افزارهای این شرکت را ترجیح می دهند. نرم افزار کورل مانند ایلوستریتور یک نرم افزار برداری است که طرح های آن با معادلات ریاضی ساخته می شود.
مزیت این نرم افزار راحتی طراحی با آن می باشد و مخصوصا جاهایی که کارشان طراحی لوگو یا چاپ روی غیر کاغذ است از این نرم افزار استفاده می کنند. البته نرم افزار های برداری برای کارهایی با سایز های بالا پرکاربرد هستند زیرا اگر بخواهند تصاویر را با نرم افزارها پیکسلی بالا بیاورند حجم بسیار بالا و لود بسیار سنگینی خواهند داشت.
طراحی سه بعدی ( 3D Max )
همان طور که از اسم این نرم افزار مشخص است برای طراحی های سه بعدی استفاده می شود. نرم افزار تری دی مکس ۳ (ds max) یکی از قدرتمند ترین نرم افزارهای موجود در زمینه ی صنعت سه بعدی می باشد. در زمینه های مختلفی از این نرم افزار استفاده می شود که می توان به موارد زیر اشاره نمود.
در طراحی صنعتی برای ساخت مدل و نمایش دادن یک نمونه اولیه از یک پروژه
در بازی سازی برای ساخت کاراکتر و مدل سازی حرکت ها و فضا
در معماری برای طراحی داخلی مثل ساخت کابینت میز صندلی و…
برای جلوه های ویژه و تصاویری هنری که شباهتی به نقاشی دارند
قابلیت های نرم افزار Autodesk 3DS Max:
- طراحی انواع مدل های سه بعدی
- کیفیت فوق العاده در خروجی
- بهینه سازی شده برای افزایش سرعت Rendering تصاویر
- وجود صدها افکت در زمینه های مختلف برای پویانمایی تصاویر
- مناسب برای کارهای فوق حرفه ای
- امکان بهینه سازی تصاویر در هنگام گرفتن خروجی
- کنترل کامل برروی انیمیشن تولید شده و حرکات آن
- امکان مشاهده عکس العمل های یک کاراکتر در انیمیشن
- هوش مصنوعی قدرتمند در نرم افزار برای حرکات کاراکترها
- قابلیت به هم چسباندن کاراکترها و صحنه های مختلف برای تولید یک انیمیشن بلند
- مدیریت پردازش تصاویر
- سازگاری خاص با تکنولوژی های جدید در پردازنده ها و البته پردازنده های گرافیکی
- سازگار با فرمت های مختلف نظیر 3DS، AI، DDF، DEM، DWG، DXF، OBJ، PRJ، SHP، STL، TRC، VW، WRL، WRZ و …
- امکان بهره گیری از انواع پلاگین ها در نرم افزار
این دیزاین ( InDesign )
این دیزاین که توسط شرکت ادوبی تولید شده است بی شک بهترین نرم افزار در زمینه صفحه آرایی می باشد که برای طراحانی که بروشور، کاتالوگ، مجله، کتاب، سررسید و… طراحی می کنند بسیار پر کاربرد می باشد.
از ويژگي هاي مهم اينديزاين مي توان به توانايي بسيار بالاي آن در حروف نگاري، صفحه آرايي، ستون بندي، كادر بندي، صفحه بندي و مواردي از اين قبيل اشاره كرد.در دنياي كنوني با افزايش نشر ديجيتالي و نياز به ايجاد خروجي هاي متنوع كه در همه رسانه ها مثل تلفن هاي همراه، تبلت ها، كتاب هاي ديجيتال و رايانه هاي شخصي قابل ارائه باشد، توانايي هاي اينديزاين بيشتر به چشم مي آيد.
قابلیت های کلیدی نرم افزار :
– فراهم شدن ابزار های تلفیقی
– repurpose layouts آسان
– امکان مدیریت بهتر لایه ها
– کنترل کامل پیکسلی بر روی طراحی و تایپوگرافی
– ایجاد صفحات زیبا و جذاب برای چاپ، تبلیت ها و صفحه نمایش های دیگر
– و …
نتیجه گیری:
در دنیای گرافیک نرم افزار های متعددی وجود دارند که در بالا گلچین بهترین های نرم افزار های گرافیکی را توضیح دادیم که میتوانید از سایت های دانلود ایرانی نیز دانلود و استفاده نمایید. با تشکر از اینکه وقتتون رو در اختیار ما قرار دادید. خدا نگهدار/ اگر سوالی بود در کامنت ها در خدمتتون هستم.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
۸۸۱۰۰۸۸۰ – ۵۴۱۰۹۰۰۰ (۰۲۱)